SEURATOIMINTA

Seura järjestää kauden aikana lähes viikoittain avoimia kilpailuja, myös reikäpeleissä kisaillaan ja seuran mestaruudet ratkotaan elokuussa.

Yhteisöllisyyttä pelaajien kesken on syntynyt myös jo kolmenkymmenen vuoden ajan suosittujen leikkimielisten klubikisojen kautta. Klubikisat ovat rentoja kisoja, joihin ovat tervetulleita kaikki, myös vieraspelaajat. 

Previous slide
Next slide

Ladygolf

Seuramme aktiivinaiset järjestää peli-iltoja, kilpailuja ja retkiä. Matalan kynnyksen toimintaan ovat tervetulleita kaikki naispelaajat taitotasosta riippumatta. 


Seniorit

Aktiiviset senioripelaajamme kisailevat torstai-aamuisin klo 10 viikkokisoissaan, jotka pelataan yleensä 9 reiän pistebogeyna. Kauden päätteeksi viikkokisojen mestari ratkaistaan laskemalla kunkin pelaajan kuuden parhaan kierroksen pisteet yhteen. 

 

Senioreiden viikkokisat torstaisin klo 10:00 16.5. alkaen. Tervetuloa mukaan!

Vetäjänä toimii Mikko Ala-Kauhaluoma. 

Viikkokisojen tulosseuranta.

Juniorit

Junnukoulu

Junnukoulu on avoin kaikille alle 18 vuotiaille junnuille, jotka haluavat harjoitella ja saada oppia pelaamiseen sekä uusille lajista kiinnostuneille junnuille. 

Junnukoulu on täysin ilmainen, ja riittääkin kun tulet iloisella mielellä mukaan. Välineet lajin harrastamiseen löytyy meiltä.

Seuraa ilmoitteluamme.

Liity jäseneksi