Seniorigolf

Seniorgolfia kaudella 2020

Perinteinen seniorien torstaikilpailusarja lähti käyntiin jo toukokuulla ja Juhannukseen mennessä on kilpailuja pidetty jo viisi. Jokivarren  9 reiän kilpailuissa punaisilta on kevään komeetta ollut Heimo Äikäs, joka on voittanut 3 osakilpailua, ollut kerran toisella ja kerran kolmannella sijalla. Pisteitä koossa 88. Toisena on Paavo Fransman 73 pisteellä ja kolmantena Sakari Torvinen 67 pisteellä. Osallistujia on ollut yhtensä  28.

Seniorikäraja pudotettiin muutama vuosi sitten 50:een myös miehillä. Normaalisti seniorimiehet aina ikään 69 vuotta pelaavat keltaisilta tiiltä. Erityisesti heitä ajatellen kokeiltiin pelimuotoa , jossa pelataan keltaisilta Teurulammin 14 väylää. Kilpailuun osallistujia oli 9. Voiton vei Ilmo Kalli 34 pisteen tuloksella. Kohderyhmää ei tavoitettu toivotussa määrin ainakaan ensimmäisellä kerralla. 

Koronan vuoksi on kevään aikana ollut toiveena sähköisten tuloskirjausten käyttö. Tuloskirjausta Gamebookilla testattiin 18.6. pelissä.  Sen käyttö on vapaaehtoista, mutta sujuva kilpailun kokonaishallinta edellyttänee seuran panostusta riittävien oikeuksiin saamiseen ohjelman osalta.

Poltinkoski Golfin seniorien pieni,  mutta hyvin menestyvä ”edustus” -ryhmä jatkaa kisaamistaan aluetourien ja valtakunnallisten tourien merkeissä . Mukana ovat olleet allekirjoittaneen lisäksi Jari Ruuttila, Markku Leppänen ja Saara Viitaharju.  Tuloksia löytyy www.suomengolfseniorit.fi sivujen kilpailukalenterista.

Pertti Kohtala, tuuraava seniorvastaava toistaiseksi.  Tukenani Urpo Mäkinen 

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print