Senioreille uusi sarja vanhan rinnalle!

Otamme perinteisen suositun senioritorstain rinnalle toisen sarjan, johon jokainen 50 vuotta täyttänyt voi osallistua. Sarjaa ei ole sidottu kellon aikaan, joten jokainen halukas ehtii kisaamaan oman aikataulun mukaan. Perinteinen Senioritorstai-kisa kisataan 4.6.2020 klo 10:00!

Poltinkoski Golfin senioritorstain kilpailut  2020

Seniorien kisaan osallistumisen alaikäraja on 50 vuotta. Pelataan kahdessa sarjassa A ja B.

  1. Pelataan Jokivarren 9 reikää punaisilta. Lähdöt kello 10.00 alkaen. Perinteine kilpailu. Pelataan pistebogeykilpailuna.

  1. Pelataan Teurulammin 14 väylän kilpailuna, jossa ei kierretä perälenkkiä kahteen kertaan (10-13 väylät jää pois). Peliaika vapaasti valittavissa torstain aikana ja merkkariksi kelpaa muukin kuin kilpailuun osallistuva seniori. Kilpailumaksu 5 € sisältää pullakahvit klubilla. Ilmoittautuminen kisaan maksamalla maksu klubilla, mutta ennakkoilmoittautuminen suotavaa. 

Alustavasti B-kilpailu järjestetään kerran kuukaudessa, Mutta jos  kisa osoittautuu suosituksi, voidaan kisojen määrää lisätä.

Gamebookin käyttöä testataan erityisesti B-kilpailussa, mutta ei ole pakollinen. Ilmoittakaa, jos käytätte Gamebookia kisassa.  

Torstain B-sarjan kilpailu on perustettu Gamebookiin ja siihen pääsee mukaan koodilla: 71153261

Molemmat sarjat pelataan torstaina 4.6.2020 

 

Lisätiedot: Pertti Kohtalapekohtal@gmail.com

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print