PkG selvään voittoon 4 seuran seuraottelussa Virroilla 3.9.2022

Voitto oli toinen peräkkäin. Viime vuonna voitto saavutettiin Hiisi-Golfin kotikentällä, joka on hallinnut vuodesta 2002 lähtien pelattua seuraottelusarjaa 11  voitolla. Poltinkoski/Ikaalisten Golfille voitto oli seitsemäs. PirG:llä on kaksi voittoa ja  myöhemmin mukaan tulleella GV:llä on voitot vielä  edessäpäin. 

Ennakkosuosikki on luontojaan isäntäjoukkue, mutta nyt isäntien (GV) vapaaehtoiseen ilmoittautumiseen perustunut valinta epäonnistui, joka näkyy ennakkosuosikin jäämisellä kolmanneksi. Joukkueiden pisteet olivat; PkG 64, HSG 58, GV 49 ja PirG 45 pistettä. Pisteet lasketaan  sarjoittain sijoitusten perusteella; voitto 8, toinen 7,… ja 8.sijasta 1 piste. Kussakin sarjassa oli 2 pelaajaa jokaisesta joukkueesta. Sarjoja oli 3 sekä miehillä että naisilla; sarjat 50-, 50+ ja 60+. Nuorempien sarjaan sai osallistua vanhemmat, mutta ei toisinpäin.

 PkG:n joukkue koottiin kutsustrategialla naiset edellä. Apunani joukkueen kokoamisessa toimi Saara.

Tasaisuus oli valttiamme, mutta nostaisin esiin nuoripari Rasmus Kouvon ja Isabella Pentin suoritukset  sijoilla 2 ja 3 sarjoissaan, pisteitä yhteensä 13. Raimo Holma oli hienosti ensimmäinen miesten 60+-sarjassa ja Päivi Viitanen kolmas sarjassa naiset 50- .  Toisaalta 50- sarjan naiset Isabel ja Päivä yhteispistein 13 voitti HSG:n 50- naiset juuri tuolla 6 pisteellä, joka tuli joukkueiden piste-eroksi.

Joukkueen kokoajana toteaisin, että pelaajat vastasivat luottamukseen tuomalla hienon voiton kotiin. Seuraavana  onkin kilpailukilpailu on päätetty pelattavaksi aina syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina.  

Raportin laati ”joukkueen johtaja” Pertti Kohtala(kapteeni Mikon kutsusta)

Jaa tämä artikkeli