Ladykapteenin terveiset kaudelle 2021

Heippa naiset! 
Kesä on alkamaisillaan ja kelit ovat jo hellineet meitä. Suuri osa on ehtinyt kaivaa mailansakin talvisäilöstä. 
Vaikka meillä oli runsasluminen talvi, pääsimme avaamaan golfkauden aiemmin kuin yleensä. Kenttä on ollut auki jo kuukauden päivät ja aktiivisimmilla pelaajilla on jo useampi kierros pelattuna. Itsekin olen ehtinyt muutaman kierroksen jo pelata ja onkin ollut mukava nähdä taas monia tuttuja kasvoja sekä vaihtaa kuulumisia pitkän talven jälkeen. 


Itselläni pyörähtää käyntiin nyt kahdeksas vuosi lajin parissa ja saanenkin todeta, ettei kenttä ole vielä koskaan ollut näin upeassa kunnossa näin varhaisessa vaiheessa kautta, kuin se nyt on. Kenttämestarimme Harri on hionut kenttämme timanttiseen kuntoon. Suuret kiitokset siis hänelle sekä tietenkin muillekin kentänhoidossa auttaville tyypeille.


Tällä kaudella meillä ei ole enää erillistä naistoimikuntaa, mutta naisia ei silti olla unohtamassa. 
Kesäkuulle onkin suunnitteilla lähipelitreenipäivä meille naisille. Harjoitellaan peruslyöntejä, chippejä, putteja sekä bunkkerilyöntejä. Treenipäivä on seuramme jäsenille ilmainen mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Tästä tulee lähiaikoina tarkempaa informaatiota. Pysykäähän siis kuulolla. 
Meillä on käytössä myös seuran virallinen whatsapp-ryhmä naisille ”PKG naiset”. Siellä pyrimme infoamaan seuran järjestämistä naisten tapahtumista (kotisivujen ja facebookin lisäksi). Siellä saa myös esittää toiveita ja niiden pohjalta pyrimme rakentamaan tätä kautta. Mikäli haluat liittyä ryhmään, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen tai mainitse asiasta Caddiemasterille, niin lisäilemme sinut mukaan. 


Kisakausikin starttaa nyt tulevana viikonloppuna kahden hengen scramblella, joten rohkeasti ilmoittautumaan kaverin kanssa kisaan! Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä minuun. 


Mukavaa golfkautta sekä kesän alkua. Nähdään kentällä! 
Terkuin

Ladykapteeni Mariina

Jaa tämä artikkeli