Jokivarsi 9 r avataan 16.4.2021 klo: 10

Golfkausi 2021 on täällä ja avaamme jokivarsi 9r kentän perjantaina 16.4.2021 klo 10:00. Ajanvaraus kentälle aukeaa nexgolfiin klo 8:00.

JÄSEN- JA KAUSIMAKSUT, GREENFEET, SEKÄ AJANVARAUS

Jokaisen kentälle pelaamaan saapuvan on varattava aika Nexgolfissa etukäteen. Varaaminen on mahdollista vain, kun tarvittavat maksut ovat kunnossa, ja jäsenyytesi on aktiivinen.

Mikäli käytössäsi ei vielä ole sähköistä golfliiton jäsenkorttia eBirdie, suosittelemme ottamaan sen käyttöön viimestään nyt. eBirdiestä sinulla on mahdollisuus todistaa jäsenyytesi sitä kysyttäessä. eBirdie- sovelluksen voi ladata android laitteeseen Google play storesta tai iPhoneen App Storesta.

Klubin ollessa vielä kiinni, greenfee maksut tulee hoitaa pankin kautta etukäteen. Huomioithan, että maksun näkyminen järjestelmässä saattaa viedä kaksi pankkipäivää, joten maksu kannattaa hoitaa ajoissa tai tarvittaessa pystyt todistamaan suorituksen ennen pelaamaan lähtemistä. Ajanvaraus sekä maksaminen onnistuu myös kätevästi teetimen kautta.

RANGE

Range on vielä poissa käytöstä, koska maa on edelleen rangen osalta todella märkä. Palloja ei saa lyödä rangella, koska pallot uppoavat maahan, eikä niitä päästä keräämään.

Muut asiat

Pirkanmaa on edelleen koronan leviämisvaiheessa, joten kentällä noudatetaan vallitsevia koronarajoituksia. Voimassa olevat rajoitukset löydät linkinstä: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

Muistetaan vastuullinen pelaaminen, sekä vastuu omasta ja toisten terveydestä.

Nähdään kentällä!

Assi Turunen, Pkg

Jaa tämä artikkeli